İskenderun Gençlik Merkezi’nden ‘6 Şubat’a Devre Arası’ Tematik Futbol Kampı!

İskenderun Gençlik Merkezi’nden ‘6 Şubat’a Devre Arası’ Tematik Futbol Kampı!

Cumhuriyetin  100. yılına özel İskenderun Gençlik Merkezinin planladığı projelerden  ilki olan ‘6 Şubat’a Devre Arası’ adıyla Tematik Futbol Kampı Hatay Uluçınar Gençlik Kampında heyecanlı mücadeleleriyle tamamlandı.6 Şubat depremi ile beraber özellikle gençlerin sosyal ve psikolojik açıdan fazlasıyla etkilenmiş olmalarından dolayı onları bu zorlu süreçten uzaklaştırmak ve İskenderun Gençlik Merkeziyle aktif faaliyetlerde bulunan futbol kulüplerinin  etkin  spor hayatını yürütmekte iken deprem sebebiyle ara vermek zorunda kalan kulüp sporcularına moral olmak amacıyla gerçekleştirilen Tematik Futbol Kampı’na İskenderun’dan antrenörleri eşliğinde 150 öğrenci katıldı. Coşkulu bir seremoniyle başlayan kamp programının devamında daha önceden maç eşleştirmelerinin yapıldığı kulüpler üç gün boyunca birbirleriyle hem kıyasıya yarıştı hem de kampta kaynaşarak keyifli zamanlar geçirdi. Yarışmaların sonucunda 1.Körfez Gücü 2.Altın Gençlik ve 3.Poyraz Gücü spor kulübü oldu. Kapanış programında İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Arsuz İlçe Spor Müdürü Oğuzhan Kılınç genç sporculara kupalarını ve hediyelerini takdim etti.

Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı; “Depremden etkilenen genç sporcularımızın tekrardan sportif ve sosyal hayatlarına dönmelerine yardımcı olmak ve Cumhuriyetimizin 100.yılının gençler tarafından güzel bir şekilde  hatırlayıp anması amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu proje hem bizleri hem de gençleri çok mutlu etti. Olumlu geri dönüşler aldığımız bu projeyi depremden etkilenen tüm illeri de dahil ederek daha kapsamlı hale getirmeyi hedefliyoruz. İlk aşaması biten projenin devamı için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.’’

https://www.megamedya.org/2023/10/16/iskenderun-genclik-merkezinden-6-subata-devre-arasi-tematik-futbol-kampi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat