‘Alışverişinizi Büyük Çarşı Esnafından Yapın…’

‘Alışverişinizi Büyük Çarşı Esnafından Yapın…’

İskenderun Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanları; vatandaşlara, depremde yıkılan esnafın ayağa kaldırılması için Çarşı iş hanı yerine kurulan konteyner çarşılardan alışveriş yapılması çağrısında bulundu.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkan vekili ve İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Oda Başkanları yaşanan yüzyılın felaketi deprem sonrasında evleri, işyerleri yıkılan esnafın yeniden ayağa kaldırılması amacıyla Büyük Çarşı iş hanının yerine kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Buraya yerleşen ve iş yapmaya başlayan esnafla bir araya gelen İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve HESOB Başkan vekili Erol Akın, İskenderun’da bulunan Esnaf Oda başkanlarıyla birlikte bir açıklama yaparak “Depremzede vatandaş ve esnafın yaralarının sarılması, ayağa kalkması için dayanışma çok önemli. 6 Şubat depremi herkesi vurdu. Evler, işyerleri yıkıldı. Çok sayıda canı kaybettik. Devletimiz, yıkılan Büyük Çarşı iş hanının yerine konteyner çarşı kurdu. Buraya esnafımız yerleşti. Çalışmalara başladılar. Biz buradan halkımıza sesleniyoruz. İşyerleri yıkılan esnaf arkadaşlarımız aynı zamanda mallarını da kaybetti. Yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorlar, bu konuda tüm halkımızın özellikle konteyner çarşılardan alışverişe davet ediyoruz. Yıkılan esnafımızı yeniden ayağa kaldırmak için desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

https://www.megamedya.org/2023/10/06/alisverisinizi-buyuk-carsi-esnafindan-yapin/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat