Her Koşulda Başarıyı ‘İSTE’meye Devam Ediyoruz

Her Koşulda Başarıyı ‘İSTE’meye Devam Ediyoruz

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri TÜBİTAK 2209- A kapsamında hazırladıkları projeler desteklenmeye hak kazandı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri TÜBİTAK 2209- A kapsamında hazırladıkları projeler desteklenmeye hak kazandı. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında geçtiğimiz yıl da çok sayıda projesi kabul edilen İSTE öğrencileri depreme rağmen çalışıp üretmeyi sürdürerek bu dönemde de destek kazanmayı başardı. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden 3 ayrı öğrencinin hazırladığı projeler en çok 12 ay içerisinde tamamlanacak.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci projeleri desteklenen öğrencileri ve danışman hocalarını tebrik ederek şunları söyledi: “Bölgemizi etkileyen asrın felaketinden sonra art arda elde edilen başarılar umudun her zaman var olduğunu ve çalışıp üretmenin her koşulda mümkün olduğunu gösteriyor. Sonraki dönemlerde elde edilen başarının katlanarak artacağına inanıyorum. Bu inançla gece gündüz çalışmaya, öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”.

https://www.megamedya.org/2023/10/06/her-kosulda-basariyi-istemeye-devam-ediyoruz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat