İSDER’den İYİ Partiye Ziyaret

İSDER’den İYİ Partiye Ziyaret

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER) Başkanı Onur Açıkalın ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın’a nezaket ziyaretinde bulundu. 

İYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen ziyarette, İSDER Başkanı Onur Açıkalın, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın’a dernek hakkında bilgiler vererek; “İskenderun’un her kesiminin temsil edildiği yapıda olan bir topluluğuz. Sen, ben yok, biz varız sloganıyla çıktığımız bu yolda İskenderun’un, özellikle depremden sonra, yeniden daha güçlü şekilde ayağa kalkabilmesi için güç birliğine ihtiyaç vardı. Bizler de elimizden geldiğince fikir ayrımı yapmaksızın ortak akılla hareket ederek kent yararına el ele çalışmaya hazırız. Siyaset üstü bir topluluk olduğumuz için kentimize fayda sağlayacak her öneriye açığız. Sizlerin de bizim yanımızda olduğumuzu bilmek çok kıymetli.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın da İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER) Başkanı Onur Açıkalın ve yönetim kuruluna İskenderun’un tüm mozaiklerini bir arada görmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, İskenderun’a fayda sağlayacak olan tüm çalışmalara destek olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

https://www.megamedya.org/2023/09/28/isderden-iyi-partiye-ziyaret/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat