Hatayspor’dan Muhteşem Geri Dönüş

Hatayspor’dan Muhteşem Geri Dönüş

Atakaş Hatayspor Süper Lig’in 6. haftasında Mersin Şehir Stadı’nda konuk ettiği Trabzonspor’u,

2-0 geriden geldiği karşılaşmada son dakikalarda bulduğu gollerle 3-2 yenerek Hataylıların yüzünü güldürdü.

Atakaş Hatayspor Süper Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla 6 Şubat Depremi sonrası büyük yıkımların yaşandığı Hatay’da depremzede vatandaşlara moral olmaya devam ediyor.

Lig’de aldığı 2 galibiyet ve 4 beraberlikle yoluna namağlup devam eden Hataysporun Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, maç sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok zor şartlar altında lige başladıkları bir sezonda, Trabzonspor karşısında alınan bu galibiyetin çok değerli olduğunu ifade ederek galibiyeti Hataylı hemşerilerine armağan etti.

Savaş, bordo beyazlıların Trabzonspor karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik skorla galip gelmesinin büyük bir başarı olduğunu, bu başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Hataysporlu tüm taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Savaş, “Takımımız zor şartlarda İstanbul’da kalıyor. Çoğu futbolcumuz ailesini getiremedi. Çok zor şartlarda ev tuttular. Bir kısmı federasyonumuzun tesislerinde kalıyor. Göçebe gibi bir takımız. Mersin evimiz ama Mersin’e de araba ve uçakla geliyoruz, otelde kalıyoruz” dedi.

Savaş, “ Zor zamanlardan geçmiş olmamıza rağmen 6 maçta 10 puan bizim için çok değerli. Trabzonspor, takımımıza göre çok daha güçlü ve ekonomik değeri çok daha yüksek bir takım olmasına rağmen genç ve yeni kadromuzla maçı 2-0’dan 3-2’ye getirmek mucize. Bu başarı tesadüf değil, maçı hak ederek aldık. Biz sadece Hatay için değil, depremden etkilenen 11 il için oynuyoruz. Hatayspor 11 ildeki depremi unutmamak ve unutturmamak için sahadaydı. Hocamıza, teknik ekibe ve oyuncularımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Çok zor şartlarda bu sene lige girebildik. Buna rağmen 10 puan gerçekten çok iyi bir başlangıç.” açıklamalarında bulundu.

https://www.megamedya.org/2023/09/27/hatayspordan-muhtesem-geri-donus/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat