Yaralarımızı Çalışarak, Üreterek Saracağız

<strong>Yaralarımızı Çalışarak, Üreterek Saracağız</strong>

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) TÜBİTAK 2209- A kapsamında hazırlamış olduğu 25 proje desteklenmeye hak kazandı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. İSTE’nin TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında hazırlamış olduğu 25 proje desteklenmeye hak kazandı. Böylece 2022 yılının ilk döneminde toplam 28 projesi desteklenen İSTE, TÜBİTAK 2209 programlarında bu yılın ilk döneminde sağladığı 4 kat artışı 2022 yılının ikinci döneminde de sürdürmeyi başarmış oldu.

Bu zor günleri çalışarak ve üreterek atlatabileceğimizi ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “öğrencilerimize ve hocalarımıza gayretleri ve çabaları için teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle daha güçlü yarınlar için üniversitemizi eğitim öğretim faaliyetlerine hazırlıyoruz. İnanıyorum ki, Akdeniz’in İncisi İskenderumuzda, kampüslerimizde yeniden bir araya geleceğiz. Kabul edilen projelerimiz yeniden ayağa kalkabilmemiz için bize motivasyon oldu. İlkleri beraber başardık, daha nice başarıları da beraber kazanacağımıza şüphem yok” dedi.

https://www.megamedya.org/2023/03/21/yaralarimizi-calisarak-ureterek-saracagiz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat