Milletvekili Abdulkadir Özel Gazetecilerin Konuğu Oldu

Milletvekili Abdulkadir Özel Gazetecilerin Konuğu Oldu

Halka hizmet için yola çıkan Adalet ve Kalkınma Partisinin yaptığı çalışmaların halka yönelik olduğunu ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay genelinde İskenderun özelinde gerçekten halkın çıkarlarını koruyarak önemli çalışmaları olduğunu belirtti.

İskenderun’da her mahalleye çok amaçlı salonların yapıldığına işaret eden Milletvekili Özel, çok amaçlı salonların yanı sıra farklı çalışma alanları da oluşturulduğunu ifade etti.  

Kendilerini ağırladığı için İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür eden Milletvekili Abdulkadir Özel, “Hatay genelinde İskenderun özelinde gerçekten halkımızın çıkarlarını koruyarak önemli çalışmalarımız oluyor. İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı şehrin birçok noktasına halkımızın çıkarına olan önemli çalışmaları yaptı ve yapmaya devam ediyor. Başkanımız, birçok mahalleye çok amaçlı salonların dışında farklı çalışma alanları da oluşturmaya da devam ediyor” diye konuştu.

Ak parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve beraberindeki heyeti kabul eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve Ak Parti ilçe yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

https://www.megamedya.org/2023/01/30/milletvekili-abdulkadir-ozel-gazetecilerin-konugu-oldu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat