İTSO’nun Kalitesi Tescillendi

İTSO’nun Kalitesi Tescillendi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Türk Loydu Denetçisi Özlem Özkan Bocutoğlu tarafından denetlenirken, video konferans ile gerçekleştirilen ‘Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme’ denetiminden başarıyla geçti.

Denetime, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, KYT ve Akreditasyon Sorumlusu Güldane Erkol katılırken, İTSO personelleri de denetimlerde yer alarak birimleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

2 gün süren denetimlerde KYT ve Akreditasyon Sorumlusu Güldane Erkol, Türk Loydu Denetçisi Özlem Özkan Bocutoğlu’na video konferans aracılığı ile odanın çalışmaları ile ilgili teknik ve detaylı bilgiler vererek rapor sundu.

Türk Loydu Denetçisi Özlem Özkan Bocutoğlu, “ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi ve ISO 10002/2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelendirme standardına göre çalışmaların uygun yürütüldüğünü belirlediklerini anlattı.

Türk Loydu Denetçisi Özlem Özkan Bocutoğlu, yapılan denetimlerde, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın standarda uygun sistemi kurduğu, çalışmaların istenilen düzeyde olduğunun görüldüğünü ifade etti.

https://www.megamedya.org/2023/01/05/itsonun-kalitesi-tescillendi-2/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat