İSTE Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Kuruldu

İSTE Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Kuruldu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kurumsallaşma sürecinde bir adım daha atarak Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü kurdu.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kurumsallaşma sürecinde bir adım daha atarak Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü kurdu. Rektörlük bünyesinde İSTE’nin basın ve halkla ilişkiler ile medya faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tümleşik iletişim modelini esas alan bir anlayış ile kurulmuştur. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, kurumsal kimliğinin geliştirilerek güçlendirilmesi; yerel, ulusal ve uluslararası boyutlarda halk ve kurumlarla olan ilişkilerin sağlıklı bir zeminde sürdürülmesi; medya kuruluşları ile olumlu ilişkilerin geliştirilerek İSTE ile kamuoyu arasında sağlam bir köprü kurulması; İSTE’nin iç ve dış paydaşlarıyla doğrudan iletişim kurabilmesinin sağlanması, halkla ilişkiler ve iletişim temelinde üniversitenin tanıtımının yapılması, görünürlüğün ve bilinirliğinin artırılması, kurumsal saygınlığın ve kurumsal kimliğin güçlendirilmesi ve sosyal medya iletişiminin etkin bir biçimde yönetilmesi amacıyla kurulmuştur.

Kurumsallaşma yolunda bir adım daha attıklarını ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “ Eylül 2020’den bu yana her geçen gün İSTE’yi daha kurumsal hale getiriyoruz. Bunun için daha önce 20 alanda yeni yönerge oluşturduk, 5 yönetmelik değiştirdik; Petrol Arama ve Araştırma Merkezinin temellerini attık; İklim Değişikliği Araştırma Uygulama Merkezi, lisansüstü eğitim veren enstitüleri tek çatı altında toplayayarak Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Genç Ofis Komisyonu ve Mevzuat Komisyonu, İktisadi İşletme Müdürlüğü, Yabancı Öğrenci Bürosu ve Rektörlük İletişim Ofisi kurduk. 6 yeni koordinatörlük kurmuştuk, bugün Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüzün kurulmasıyla bu sayı 7’ye yükseldi. Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun. Koordinatörlüğümüzde görev yapan personellerimize çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

https://www.megamedya.org/2023/01/05/iste-kurumsal-iletisim-koordinatorlugu-kuruldu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat