Rektör Depci, İskenderun Basın Mensuplarını Misafir Etti

Rektör Depci, İskenderun Basın Mensuplarını Misafir Etti

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyelerini misafir etti.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyelerini misafir etti. 19 Aralık Pazartesi günü İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye nezaket ziyaretinde bulunan İskenderun Basın Mensuplarının ziyaretinde Rektör Depci’ye Rektör Danışmanları Öğr. Gör. Sıtkı Alper Özdemir ve Öğr. Gör. Mehmet Kartal Bilen eşlik etti.

İSTE Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaret sohbet ortamında geçti. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Demokrasinin yapı taşlarından birinin temsilcisi olan basın mensuplarımız; her koşulda doğru haber vermeyi, tarafsızlığı ve basın etik ilkelerini düstur edinmiştir. İşlerini layıkıyla yerine getirerek gören gözümüz, duyan kulağımız, konuşan dilimiz olan tüm basın emekçilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Nezaket ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

https://www.megamedya.org/2022/12/21/rektor-depci-iskenderun-basin-mensuplarini-misafir-etti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat