Anasayfa | İletişim | İskenderun | Künye | Haber Ara | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı       CANLI DİNLE

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Günlük falınızı Okuyun

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

İskenderun Belediye Meclisi Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Kategori  Kategori : Siyaset
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Tarih  Tarih : 04 Mart 2010 10:25

11 Punto 13 Punto 15 Punto 17 Punto

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Kanunun 22.maddesi gereğince dün (3 Mart 2010 Çarşamba günü) Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Yapılan oturumda gündemin 1. maddesi olan, Atatürk Anıtı önündeki mendirek alanının plan değişikliği yapılarak iskele alanına dönüştürülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi, İmar Komisyonuna sevk edildi.

2. madde olan Festival Tertip Komitesine üye seçilmesi ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi gereğince geçen yıl görev alan yedi meclis üyesinin tekrar Festival Tertip Komitesine seçilmesi kabul edildi.

Süper Online A&T Grup İnş. Tic.Ltd.Şti. ile belediye arasında imzalanacak olan 25 Yıllık geçerlilik süresi boyunca geçiş hakkı verilip verilmeyeceği ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifinin Bütçe Komisyonuna, Belediyeye ait olan ve yeni kullanıma açılan Kapalı Spor Salonu’nun kullanım ücretinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifinin Bütçe Plan Komisyonuna sevk edilmesine karar verildi.

İskenderun Belediye Meclisi 8 Mart 2010 Pazartesi günü saat 14’de toplanmak üzere dünkü oturumuna son verdi.

Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Döviz

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.5033 1.5106
  Euro 1.9179 1.9272
İlker BAYER

BAKIŞ
İlker BAYER
Güle Güle Mübarek Ramazan Hoş Geldin Bayram..
Ömer SOYLU

Ömer SOYLU
REFERANDUM VE KARARSIZLAR
Semir YAZICI

PANORAMA
Semir YAZICI
EVET Mİ? HAYIR MI?

Hava Durumu


Takvim


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi